Sportivii de la CS Karate Dinamic pe podium la Europene

154
Sportivii de la CS Karate Dinamic  pe podium la Europene - sportivii-1397061254.jpg

Articole de la același autor

Comportare foarte bună pentru tinerii sportivi de la CS Karate Dinamic Constanța, în prima zi a Campionatelor Europene de karate Shotokan SKDUN, de la Eger (Ungaria), aceștia obținând două medalii de aur, două de argint, una de bronz, dar și cinci clasări pe locuri patru. 


"Din motive financiare, am deplasat la Eger doar șase dintre cei 14 sportivi care obținuseră calificarea în urma Campionatelor Naționale. Dorind, parcă, să concureze și pentru cei rămași acasă, sportivii noștri s-au mobilizat exemplar, iar performanțele sunt pe măsura muncii depuse la antrenamente și care reconfirmă valoarea școlii de karate de la malul mării", a declarat președintele CS Karate Dinamic, Gabriel Popescu. 


Cinci dintre cei șase con-stănțeni prezenți la Eger au intrat în concurs încă din prima zi, iar doi dintre ei au pus tricolorul românesc pe cea mai înaltă poziție, devenind cam-pioni europeni. Astfel, în con-cursul de kumite juniori, George Roșca și-a învins toți adversarii, constănțeanul având o evoluție apreciată și la kata, unde s-a clasat pe locul patru. Cu o medalie din cel mai strălucitor metal se întoarce acasă și Bianca Mocanu, care a câștigat concursul de kata copii și s-a clasat pe locul secund în proba de kumite. 


O evoluție foarte bună a avut și junioara Iris Uță, clasată pe locul secund la kumite și pe patru la kata. În fine, medalia de bronz a fost obținută, la copii, de Alexandra Duduță, în proba de kumite, aceeași sportivă obținând locul patru la kata. 


Nu în ultimul rând, trebuie apre-ciată și comportarea lui Viorel Jilcu, locul patru la kata și la kumite, în competiția copiilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Sport : Karatiștii merg la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 1.5518 secunde