RCJ Farul - U Cluj, în play-off-ul Diviziei Naționale de rugby

Spulberați speranțele ardelenilor!

364
Meci foarte important, în week-end, pentru rugbiștii de la RCJ Farul Constanța. "Marinarii" întâlnesc, pe teren propriu, pe Universitatea Cluj, iar o victorie le-ar permite să urce pe unul din primele două locuri ale clasamentului.

Zi de foc, sâmbătă, în Divizia Națională de rugby. RCJ Farul și U Cluj deschid seria derby-urilor din etapa a cincea a play-off-ului, partidă de al cărei rezultat ar putea conta foarte mult strălucirea unei medalii.
Aflată, momentan, pe locul trei în ierarhia națională, cu nouă puncte, echipa de la malul mării, antrenată de Leodor Costea și Gheorghe Florea, are drept obiectiv victoria cu bonus și, totodată, eliminarea din cursa pentru podium a team-ului ardelean (locul 4, 5 p).
Farul trage cu ochiul și la meciul din București, din șos. Ștefan cel Mare, unde se iau la trântă Dinamo (locul 2, 10 p) și Steaua (locul 1, 10 p). Dacă duelul "granzilor" se va încheia la egalitate, iar pe litoral nu se va înregistra o surpriză neplăcută, atunci alb-albaștrii vor reveni în fotoliul de lider. Oricum, locul doi este ca și arvunit.
Partida RCJ Farul - U Cluj începe la ora 10 și este arbitrată de Bogdan Milița; judecători de margine - Ionel Tinu și Gabriela Bălan. Tot sâmbătă, va mai avea loc cel de-al treilea joc din play-off, la Baia Mare, între Universitatea și RCM Timișoara.
Săptămâna viitoare, Farul are programate două dispute: restanța cu Dinamo, miercuri, 2 aprilie, de la ora 10, și meciul din etapa a șasea, cu U Baia Mare, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 10, ambele jocuri pe teren propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.705 secunde