SSC Farul primește banii de la Consiliul Local

358
SSC Farul primește banii de la Consiliul Local - sscfarul-1521824688.jpg

Articole de la același autor

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local Municipal Constanța, ce s-a desfășurat vineri, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean, s-a votat proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume de bani Asociației Suporter Spirit Club Farul Constanța, pentru perioada 4 ianuarie - 30 iunie. Este vorba de 1.200.000 de lei, sumă ce ar trebui să fie suficientă pentru atingerea obiectivului stabilit la început de an: promovarea în liga secundă. 


Proiectul a primit vot favorabil și astfel așteptarea jucătorilor antrenați de Petre Grigoraș este pe sfârșite, urmând ca, zilele următoare, să fie virate și sumele restante. 


★ ★ ★


Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, cu unanimitate de voturi, reprogramarea meciurilor din Liga a 3-a și a competițiilor de juniori, din pricina condițiilor meteo nefavorabile.


Astfel, s-au amânat și partidele din week-end, din Liga a 3-a, Seria a 2-a, acolo unde SSC Farul urma să întâlnească pe Victoria Traian, la Techirghiol, iar Axiopolis Cernavodă ar fi jucat la București, cu FCSB ll. 


De asemenea, Asociația Județeană de Fotbal Constanța a decis reprogramarea tuturor partidelor din Ligile a IV-a, a V-a și a Vl-a. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Sport : SSC Farul, deplasare la Agricola Borcea
Pagina a fost generata in 0.3104 secunde