Startul Crosului "Ziua Olimpică" va fi dat de Georgeta Andrunache sau Cătălina Ponor

2021
Startul Crosului "Ziua Olimpică", de mâine, de la Constanța, va fi dat de o fostă campioană olimpică, fie Georgeta Andrunache, fie Cătălina Ponor. Andrunache are în palmares cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, la canotaj, iar constănțeanca Ponor, trei titluri, la gimnastică.
Fosta mare canotoare este actualmente membră în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, calitate în care va sosi la Constanța, pentru cros, alături de Arthur Hofmann, secretarul general adjunct al COSR.
Cătălina Ponor se află în acest moment la Constanța, întorcându-se din SUA, unde a încheiat acti-vitatea de antrenoare de la Los Angeles. Cătălina a mărturisit că își dorește să antreneze în continuare, fie în țară, fie în străinătate.
Startul Crosului "Ziua Olimpică" se dă mâine, la ora 9, de la Sala Sporturilor. Se va alerga pe traseul str. Mircea cel Bătrân - Bdul Mamaia, sosirea fiind în stațiunea Mamaia. Toți participanții vor primi tricouri și vor avea parte de premii surpriză, urmând a participa și la o tombolă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3917 secunde