Concurs Steaua - Constructorul-Cleopatra, în Divizia Națională de rugby

985

Articole de la același autor

Pe nou-promovata Constructorul-Cleopatra o așteaptă clipe grele la București, în meciul de campionat cu Steaua. Lipsită de aportul a zece titulari, tânără formație constănțeană merge în București să arate că știe, totuși, rugby.

Raport de forțe complet dezechilibrat la întâlnirea dintre Steaua (1, 22 p) și Constructorul-Cleopatra (5, 8 p), din prima rundă a returului Diviziei Naționale de rugby, Seria a II-a. În timp ce "militarii" au drept obiectiv câștigarea titlului de campioni, constănțenii se deplasează în Capitală fără zece jucători de bază, toți accidentați.
"Trag un semnal de alarmă și mă adresez Comisiei Centrale de Arbitri, să intervină și să protejeze în special jucătorii de la loturile naționale de juniori și tineret. Ceea ce s-a întâmplat cu jucătorii noștri în partidele cu Poli Iași și U Baia Mare este inadmisibil. Au fost loviți, călcați cu bestialitate în picioare. Arbitrii nu trebuie să mai tolereze asemenea gesturi, pentru că rugby-ul nu este un sport de huligani. Corect ar fi ca jucătorul ce își lovește și își calcă adver-sarul căzut la pământ, rămas fără posibilitate de apărare, să primească direct cartonaș roșu. Arbitrii au închis ochii și am ajuns să avem lotul decimat. Avem sportivi chemați la lotul național, iar ei au oasele rupte", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Așadar, numai în pielea antrenorilor Cristian Brănescu, Marian Nache și Gheorghe Florea să nu fii.
Partida se joacă sâmbătă, cu începe de la ora 11.30, fiind transmisă în direct de TVR 2. Arbitrează Vlad Iordăchescu, la linii fiind delegate, în premieră, două femei, Gabriela Bălan și Ioana Rus.
Celelalte întâlniri ale rundei: U Baia Mare - RC Bârlad, RCM Timișoara - Poli Iași.
v v v
În Seria I, RCJ Farul Constanța (1, 24 p) se deplasează la Cluj, pentru duelul cu Universitatea (3, 14 p). După ce au învins pe Dinamo, "marinarii" antrenați de neo-zeelandezul Bruce Hodder sunt favoriți, însă este de așteptat ca ardelenii să opună o dârză rezistență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0201 secunde