"Stejarii", felicitați de președintele IRB pentru calificarea la Cupa Mondială

63

Articole de la același autor

Președintele International Rugby Board (IRB), Bernard Lapasset, a felicitat naționalele Georgiei și României pentru calificarea la Cupa Mondială din 2015 din Anglia, după succesele înregistrate, sâmbătă, în meciurile din grupa 1A a Cupei Europene a Națiunilor, care le-au asigurat participarea la cea mai importantă competiție internațională din sportul cu balonul oval. 
"Competiția europeană a fost un punct culminant al procesului de calificare la Cupa Mondială, oferind unele meciuri incredibil de competitive și convingătoare. În numele IRB, aș dori să felicit atât Georgia, cât și România pentru rezervarea locurilor lor pentru Anglia, 2015", a declarat Lapasset, citat de Agerpres. 
Georgia a învins Rusia, sâmbătă, scor 36-10, în timp ce România a câștigat partida cu Spania, 32-6, atât "Lelos", cât și "Stejarii" asigurându-și astfel prezența la CM 2015. 
Georgia și România se vor confrunta pe 15 martie, la Tbilisi, în derby-ul grupei, pentru stabilirea echipei care va ocupa primul loc, cele două naționale fiind în acest moment cu același număr de puncte în fruntea clasamentului. În cazul în care România va câștiga grupa 1A a CEN, se va califica la CM 2015 de pe prima poziție ca "Europa 1" și va fi repartizată în grupa C, alături de campioana mondială, Noua Zeelandă, Argentina, Tonga și o echipă din Africa, cel mai probabil Namibia. Dacă "stejarii" se vor clasa pe locul 2 în CEN, vor intra în grupele CM de pe poziția "Europa 2", urmând să facă parte din grupa D, alături de Franța, Irlanda, Italia și Canada. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3596 secunde