"Stejarii", nicio șansă de a fi acceptați în Turneul celor Șase Națiuni

143

Articole de la același autor

Echipele naționale de rugby ale României și Georgiei nu vor fi incluse în Turneul celor Șase Națiuni, în ciuda evoluțiilor bune obținute la Cupa Mondială din Anglia, anunță directorul executiv al competiției, John Feehan, într-un interviu acordat publicației The Independent. 


"Este un subiect care a luat amploare după Cupa Mondială, dar nu avem de gând să schimbăm formatul competiției prea curând. Este un turneu închis prin acordul tuturor echipelor care participă și credem că este o înțelegere bună atât din punct de vedere sportiv, cât și comercial. Este cel mai mare turneu anual de rugby, cel mai profitabil și cu audiențele cele mai mari. Fiecare loc de pe stadioanele unde se joacă este vândut cu mult timp înainte de a începe turneul. De ce am vrea să schimbăm asta? Cu siguranță, nu putem exclude pe cineva care deja face parte din turneu. Și dacă vom mări numărul de meciuri, imediat va fi o problemă în ceea ce privește structura competiției. Includerea României și a Georgiei în Turneul celor Șase Națiuni nu este un subiect pe care să îl luăm în discuție", a afirmat Feehan, în interviul preluat de site-ul frr.ro. 


Reprezentativele României și Georgiei se pregătesc de debutul în Rugby Europe Championship. "Stejarii" vor înfrunta Portugalia, pe 6 februarie, de la ora 17,15, la Cluj, în timp ce georgienii vor juca împotriva Germaniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1631 secunde