Cupa Europeană a Națiunilor la rugby

"Stejarii" se întorc la Iași pentru meciurile cu Rusia și Germania

161

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României se pregătește pentru al treilea meci din Cupa Europeană a Națiunilor, cel cu Rusia, din data de 27 februarie, de la Iași, oraș în care "stejarii" vor disputa și meciul cu Germania, de pe 12 martie. Ambele partide vor avea loc pe stadionul "Emil Alexandrescu", de la ora 14.00, și vor fi transmise în direct de Dolce Sport 2.

Președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, s-a arătat încântat de faptul că naționala se întoarce la Iași, zonă cu tradiție în rugby, de unde provin majoritatea jucătorilor din pachetul de înaintare.

"E un prilej deosebit să ne întoarcem, după mulți ani, în dulcele târg al Ieșilor, un oraș cultural, încărcat de istorie. La Iași este o tradiție, unii din jucători se întorc acasă. După Cupa Mondială de anul trecut, am început să avem și noi modele pentru tinerii de azi", a spus Dumitraș.

"Stejarii" vor intra în cantonament duminică, 21 februarie.

România a disputat două meciuri în actualul sezon al Cupei Europene a Națiunilor, câștigându-le pe amândouă: 39-14 cu Portugalia, la Cluj, și 21-18 cu Spania, la Madrid. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0605 secunde