Concurs Știri de la Mondial

218

Articole de la același autor

Veron, înlocuit de Maxi Rodriguez
Accidentat la glezna dreaptă în partida de debut a Argentinei, cu Nigeria, mijlocașul de 35 de ani al lui Maradona Juan Sebastian Veron ar putea fi înlocuit în partida cu Coreea de Sud, de astăzi, cu Maxi Rodriguez. Altfel, Tevez îi va da indicații lui Gutierrez despre căpitanul coreean Park Ji-sung, fostul său coleg de la Manchester United.

Grecia a uitat înfrângerea cu Coreea de Sud
Atacantul grec Giorgios Samaras (25 ani) a declarat că echipa sa a uitat înfrângerea din meciul de debut la Mondiale, 0-2 cu Coreea de Sud, fiind concentrată acum pentru a bate Nigeria, astăzi, de la ora 17, la Bloemfontein. "Care formație pierde acest meci își ia adio de la Mondial. Va fi un meci de totul sau nimic", a spus Samaras.

Jacquet crede că va câștiga Brazilia
Brazilia este favorita principală la câștigarea Campionatului Mondial, este de părere Aime Jacquet, antrenorul care a câștigat întrecerea cu Franța, în 1998. În clasamentul preferințelor tehnicianului de 69 de ani urmează Spania, Argentina, Germania și poate o echipă din Africa. Jacquet a avertizat că nu trebuie scoasă din calcule nici Anglia lui Capello.

Buffon ar putea rata întreg Mondialul
Problemele de spate (la nervul sciatic) ale portarului Italiei, Gianluigi Buffon, sunt mai grave decât s-a crezut inițial, astfel că goal-keeper-ul lui Juventus Torino ar putea rata restul meciurilor echipei sale din Africa de Sud. "Nu putem avansa o dată certă când Gianluigi va reveni pe teren", a declarat medicul Italiei, Enrico Castellacci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6894 secunde