Șumudică ar fi în cărți pentru banca tehnică a Rapidului

881
Șumudică ar fi în cărți pentru banca tehnică a Rapidului - c5f30fe2589446ef4430d425003243d0.jpg
În urma hotărârii lui Viorel Hizo de a pleca de la Rapid, se vehiculează că gruparea giuleșteană îl are în vedere pentru postul de antrenor principal și pe Marius Șumudică.
Tehnicianul Farului a punctat că Rapidul nu se refuză, dar că, momentan, e sub contract cu Farul. Ce se va întâmpla în perioada următoare rămâne de văzut, mai ales că, se spune, ar fi avut loc unele contacte între Șumudică și Rapid.
"Acum sunt în drum spre Galați. Mâine (n.n. - sâmbătă) voi fi pe banca Farului. În ceea ce privește Rapidul, nu am ce să comentez, deocamdată am contract cu Farul. Însă nu știu ce se va întâmpla în continuare. Timpul le va rezolva pe toate", a declarat Șumudică, vineri seară, pentru "Cuget Liber".
Șumi nu a plecat la Galați alături de echipă, vineri, la ora 16, întrucât a participat, la București, la ședința Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, unde a fost reclamat de arbitrul Radu Petrescu. A fost a doua înfățișare în acest caz, iar comisia a fixat un nou termen, pentru miercuri, 4 noiembrie. De la București, Șumudică a plecat la Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" caută a patra victorie la rând
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : Tunete și fulgere peste "Arcul de Triumf"
Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" vor să ajungă lângă podium
Pagina a fost generata in 1.917 secunde