"Cocoșii galici", făcuți cu ou și cu oțet de presa din Hexagon:

"Sunteți niște impostori și niște trompete!"

2131
Presa franceză a luat foc după eșecul naționalei lui Domenech din partida cu Mexicul, întrecându-se în cuvinte și aprecieri dure la adresa lui Ribery și compania.
L’Equipe îi categorisește pe fotbaliștii francezi, de pe prima pagină, cu titluri mari, "impostori" și "trompete". "Așteptându-l la națională pe Laurent Blanc, salutăm singurul lucru mai tare decât vuvuzelele la Mondialul din Africa de Sud: trompetele Franței. Franța contemplează un câmp de ruine: echipa sa națională, o nulitate. E falimentul imens a unui selecționer, al unui sistem federal și al unei generații de falși. Oameni care nu știu să ofere nimic", a scris L’Equipe, care a deschis ziarul cu "Impostorii!".
"Echipa Franței nu merită decât oprobiul. E o formație fără măduvă și fără suflet. Nu poate spera la un miracol. Ar trebui ca zeii fotbalului să cadă în cap pentru a ne salva", notează Le Figaro, sub titlul "Les Bleus la fundul prăpastiei".
Liberation s-a referit la "coșmarul francez" și la o națională "complet depășită", în vreme ce Le Parisien a scris că francezii au fost "patetici". "Les Bleus, un grup împărțit în bisericuțe, au făcut de rușine tricoul naționalei", a atacat și France Soir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Sport : Ne batem iar cu Franța
Luni, 07 Septembrie 2009
Stire din Sport : Speranțe pentru Euro 2012
Vineri, 04 Septembrie 2009
Stire din Sport : Mutu a însoțit România în Franța
Pagina a fost generata in 0.3229 secunde