Super Bowl: Kansas City Chiefs, campioană după 50 de ani

699
Super Bowl: Kansas City Chiefs, campioană după 50 de ani - ddd-1580721345.jpg

Articole recomandate

Echipa Kansas City Chiefs și talentatul său quarterback Patrick Mahomes au câștigat cea de-a 54-a ediție a Super Bowl-ului, mare finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), învingând cu scorul de 31-20 formația San Francisco 49ers, duminică seara, pe Hard Rock Stadium din Miami, în fața a 76.000 de spectator, relatează Agerpres. Gruparea din Missouri își trece astfel în palmares al doilea titlu de campioană a NFL, la 50 de ani de la primul său succes, după o revenire spectaculoasă în finalul jocului.

Starul lui Chiefs, Patrick Mahomes, a devenit, la 24 de ani, cel mai tânăr quarterback din istorie care câștigă Trofeul Vince Lombardi, după Ben Roethlisberger. El a reușit să întoarcă soarta meciului prin lansările către coechipierii săi, după ce San Francisco 49ers conducea cu 20-10 înaintea ultimului sfert al jocului, pe parcursul căruia Chiefs a înscris 21 de puncte.

Kansas City Chiefs îi succede astfel în palmaresul Super Bowl-ului formației New England Patriots, care a cucerit anul trecut trofeul suprem din fotbalul american, pentru a șasea oară în istoria sa.

Înaintea startului finale, jucătorii celor două formații și spectatorii prezenți în tribune au păstrat un minut de reculegere în memoria lui Kobe Bryant, starul american al baschetului, care a încetat din viață în urmă cu o săptămână, în urma unui accident de elicopter.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5109 secunde