Suporterii HCM-ului s-au războit cu agenții de pază slovaci

515
Nu numai handbaliștii de la HCM Constanța au avut de pătimit în Slovacia, ci și suporterii care i-au însoțit la partida cu Tatran Preșov, din prima manșă a optimilor de finală ale Cupei Cupelor.
Exasperați de maniera de arbitraj părtinitoare a brigăzii poloneze Arkadiusz Solodko / Leszek Solodko, fanii constănțenilor i-au huiduit copios pe "fluierași", iar cu un minut înainte de pauză, din sectorul rezervat galeriei oaspeților, a zburat în teren chiar și o sticlă cu apă. Meciul s-a întrerupt timp de zece minute, perioadă de timp în care agenții de pază slovaci au intervenit în forță, prin metode "specifice", pentru a-i calma pe ultrași. Totul sub privirile conducătorilor HCM-ului!
Deși gestul de a arunca în teren obiecte este condamnabil (nu este exclus să urmeze amenzi sau suspendări), revolta suporterilor este explicabilă, pentru că arbitrii polonezi au făcut praf meciul, favorizând fățiș echipa gazdă.
HCM Constanța a fost învinsă, duminică, în deplasare, de Tatran Preșov, scor 25-33 (12-19), și are șanse minime de calificare în sferturi. Returul se va juca la Sala Sporturilor, duminică, 22 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2986 secunde