Surpriză de proporții la Trofeul Liga Old Boys. FC Ziariștii a răpus-o pe Săgeata Stejaru

1640
Surpriză de proporții la Trofeul Liga Old Boys. FC Ziariștii a răpus-o pe Săgeata Stejaru - img20240106wa0032-1704555867.jpg

Articole de la același autor

Prima zi a ediției a 6-a a Trofeului Liga Old Boys la fotbal în sală a adus și prima mare surpriză. Într-un meci din Grupa B a competiției, FC Ziariștii a dat piept astăzi cu una dintre cele mai experimentate formații ale turneului, Săgeata Stejaru. 


Startul meciului a fost unul extrem de echilibrat, însă la un moment dat echipa jurnaliștilor a deschis scorul prin Ionuț Florescu cu o execuție superba. Același Florescu a reușit dubla, iar în tribunele din Sala Sporturilor "Simona Amanar" s-a așternut liniștea. 


Săgeata a redus din diferența și a făcut 2-1 pe tabela de marcaj, dar în partea a doua Iulian Gavriliuc a facut 3-1, după ce l-a învins pe experimentatul Gica Mina. Săgeata a mai înscris odata pentru 3-2, iar pe final a încercat egalarea însă fără folos. S-a terminat 3-2 pentru FC Ziaristii care a făcut senzație intr-un meci care părea pierdut încă de la vestiare. Maine, FC Ziaristii va juca începând cu ora 12.15 cu puternica formație FCS Performer.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde