Sute de tineri luptători, la Memorialul "Ioan Bărbătei"

249
Sute de tineri luptători, la Memorialul

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 9, la sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", are loc cea de-a șasea ediție a Memorialului "Ioan Bărbătei" la lupte libere și greco-romane, competiție organizată de Asociația Județeană de Lupte Constanța, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. 


La concursul din acest an, și-au anunțat prezența peste 200 de tineri luptători, reprezentând cluburi din Constanța, Mangalia, București, Călărași, Tulcea și Buzău. 


"Competiția a devenit deja o tradiție la malul mării, ne dorim să cinstim memoria regretatului Ioan Bărbătei. Mi-a fost coleg la Hidrotehnica, ne cunoșteam de peste 30 de ani. Din păcate, ne-a părăsit prea devreme. A fost un sportiv și un antrenor de excep-ție", a declarat Ioan Giuglea, antrenor al secției de lupte de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. 


Antrenorul emerit Ioan Bărbătei s-a stins din viață în ianuarie 2011, la 63 de ani, în urma unui infarct. De-a lungul timpului, acesta a format ca sportivi nume importante, precum actualul președinte AJL Constanța, Gigi Pambuca, Vasile Vicol, Ionel Holbură sau Ioan Pascu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2121 secunde