Tecău, ultimul român la Năstase Țiriac Trophy

383
Tecău, ultimul român la Năstase Țiriac Trophy - horiatecau44675400-1316709403.jpg
Pentru al patrulea an niciun tenisman român nu reușește să ajungă în sferturi la turneul de la București. Toți cei patru români aflați pe tabloul principal de simplu, dintre care trei beneficiari de wild-card, au părăsit competiția în primele două tururi. Ultimul "mohican" este Horia Tecău, care luptă pentru calificarea în semifinale, la dublu, potrivit Realitatea.net.

Marius Copil și Adrian Ungur, singurii români calificați în turul doi la BRD Năstase Țiriac Trophy, au fost eliminați din competiție, astăzi.

Adrian Ungur a pierdut meciul cu Joao Souza, scor 6-4, 6-7 (6/8), 1-6.

Românul a avut patru mingi de meci în setul al doilea, dar în cele din urmă adversarul său a întors lucrurile în favoarea sa.

Ungur a câștigat primul set, 6-4, iar în cel de-al doilea a avut șansa de a-l elimina pe furnizorul celei mai mari surprize a turneului (eliminarea în primul tur a spaniolului Tommy Robredo, favoritul numărul 5). Prima minge de meci a venit pentru Ungur la 5-4 în setul doi, însă nu a fructificat-o, iar apoi brazilianul a împins setul în tiebreak. La 6-3, Ungur a beneficiat de încă trei mingi de meci, însă le-a pierdut și pe acestea, iar Souza a profitat de căderea românului și și-a adjudecat setul, câștigând în tiebreak cu 8-6.

În setul trei, Ungur nu a mai reușit să-și revină și a pierdut la 1, ratând șansa de a deveni primul român calificat în sferturile turneului de la București după 2007, când Victor Hănescu a ajuns până în finală.

Marius Copil a fost pradă ușoară pentru spaniolul Pablo Andujar, cap de serie numărul 4, care s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3.

La dublu, Horia Tecău joacă în sferturi, alături de Robert Lindstedt, contra perechii Jordan Kerr/Travis Parrott (Australia/SUA).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Sport : Simona Halep, în Top 50 WTA
Pagina a fost generata in 0.2658 secunde