Tenis / Alexia Maria Brabete, dublă campioană în Irlanda, la un turneu Tennis Europe, după două finale 100% românești

189
Tenis / Alexia Maria Brabete, dublă campioană în Irlanda, la un turneu Tennis Europe, după două finale 100% românești - 1-1646143836.jpg
Tinerele jucătoare din România au dominat categoric turneul Tennis Europe U12 de Categoria 2 de la Dublin, reușind performanța de a ocupa locurile 1 și 2 atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, informează Federaţia Română de Tenis.

Alexia Maria Brabete, jucătoare legitimată la CSS Alexandria, a câștigat titlul atât la simplu, cât și la dublu, după două finale 100% românești.

Adversară la simplu i-a fost Andreea Kurta, de la LPS „Mircea Eliade” din București, pe care Alexia a învins-o cu 7-6 (2), 6-0, pentru ca, după doar câteva ore de odihnă, cele două să facă pereche și să câștige finala de dublu. În ultimul act cele două au întâlnit alte două jucătoare din România, Sandra Ciobică (ACS Academia de Tenis Herăstrău) și Teodora Sfirnaciuc (CS Lechner Tennis School), meciul încheindu-se cu scorul de 6-1, 6-1.

Evoluții bune și pentru băieți în turneul din Irlanda, România având reprezentanți în ambele finale.

La simplu, pentru România a jucat Darius Dorin, de la LPS „Mircea Eliade”, învins însă cu 0-6, 1-6, de britanicul Aran Selvaraasan, în vreme ce, în finala de dublu, au jucat David Ioan Arcip (CS Lechner Tennis School) și Patrick Davis Bolduț (ACS Sergiu Carp Tennis Club), cei doi fiind învinși, scor 4-6, 2-6, de perechea Gustavs Brizs (Letonia) / Mark Griaziutin (Lituania).

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Pagina a fost generata in 0.39 secunde