Tenis / Andy Murray s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid. Cine e următorul adversar

81
Tenis / Andy Murray s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid. Cine e următorul adversar - andy-1462544218.jpg

Articole recomandate

Tenismanul britanic Andy Murray, nr. 2 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 euro, informează Agerpres.

Murray ajunge în semifinale în urma victoriei obținute vineri în două seturi, 6-3, 6-2, în fața cehului Tomas Berdych, cap de serie nr. 8.

Murray, deținătorul titlului, a avut nevoie de o oră și 16 minute pentru a trece de Berdych și va juca în semifinale cu spaniolul Rafael Nadal, cap de serie nr. 5, pe care l-a învins anul trecut în finală, sau cu portughezul Joao Sousa (N.35).

''Am făcut un meci bun, nu am avut nicio minge de break împotriva mea'', a declarat mulțumit Murray în conferința de presă.

''Cred că (Nadal) joacă mult mai bine. Însă și eu joc mai bine decât anul trecut'', a adăugat Murray, referitor la posibilul său adversar din finala turneului madrilen.

Scoțianul vrea, de asemenea, să-și ia revanșa în fața spaniolului, care l-a bătut în semifinale la Monte Carlo, în luna aprilie (2-6, 6-4, 6-2).

''Trebuie să înveți din fiecare meci jucat împotriva celor mai buni. Când ai atins semifinalele sau finala, trebuie să vii pe teren cu un plan de joc foarte clar și o cunoaștere a lucrurilor care funcționează împotriva acelor jucători'', a subliniat Murray.

Condițiile de joc de la Madrid (altitudine, posibil joc cu acoperișul retractabil închis din cauza ploii anunțate pentru sâmbătă) ar putea fi foarte diferite decât cele de la Monte Carlo. ''Când joci ''indoor'' se schimbă datele'', a prevenit Murray. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0382 secunde