Tenis / Cinci jucători din România, pe tabloul principal al challenger-ului de la București

159
Tenis / Cinci jucători din România, pe tabloul principal al challenger-ului de la București - 1-1632130899.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puțin de cinci jucători români sunt prezenți pe tabloul principal de simplu al turneului ATP Challenger 80 de la București, Trofeul Țiriac-Năstase, informează Federaţia Română de Tenis.

Astfel, direct calificat pe tabloul principal de simplu, Marius Copil joacă în primul tur împotriva unuia dintre favoriți, Vit Kopriva, din Cehia, cap de serie nr. 7, în vreme ce Filip Cristian Jianu, de asemenea calificat direct pe tabloul principal, va întâlni un adversar venit din calificări.

Doi dintre cei trei români de pe tabloul principal care au primit câte un wild-card vor fi adversari în primul tur, în condițiile în care, în urma tragerii la sorți, s-a decis că Nicholas-David Ionel îl va înfrunta pe constănţeanul Ștefan Paloși.

Nicolae Frunză, care a primit al treilea wild-card, va juca împotriva unui jucător din Slovacia, Filip Horansky.

Favoritul principal al turneului ATP Challenger 80 de la Centrul Național de Tenis al FRT din București este italianul Stefano Travaglia, în vreme ce favoritul nr. 2 este Radu Albot, din Republica Moldova.

Trofeul Țiriac-Năstase este un turneu ATP Challenger 80 organizat de Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Fundația Olimpică Română și cu Fundația Ion Țiriac.

Foto: Federația Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde