Tenis Club Idu găzduiește "Sunday Basketball - Ediția de Crăciun"

232
Tenis Club Idu găzduiește

Articole de la același autor

Duminică, 21 decembrie, la ora 19.00, în sala de la Tenis Club Idu din Mamaia, va avea loc evenimentul "Sunday Basketball - Ediția de Crăciun", unde sunt așteptați toți iubitorii baschetului îmbrăcați în spiritul sărbătorilor de Crăciun. Acest eveniment va marca și 30 de ediții de la înființarea campionatului Sunday Basketball, înființat în luna februarie a anului 2014. 


Sunday Basketball este o competiție sportivă ce se desfășoară în fiecare duminică și este dedicată pasionaților și amatorilor de baschet din Constanța. La evenimentul de duminică, echipele vor fi formate din patru jucători. Formațiile se vor arbitra singure și vor ține cont de scor. 


"Sportul în Constanța a început să ia amploare. Am rămas plăcut surprins cât de mulți oameni din mediul local aprobă și susțin acest stil de viață în atletism și în ciclism și am luat decizia că și baschetul merită un eveniment care să-i reprezinte pe jucătorii din oraș, indiferent de vârstă, sex sau abilități sportive, un eveniment care să promoveze spiritul de echipă, fair-play-ul, mișcarea și stilul de viață sănătos", a declarat Ovidiu-Marius Neacșu, membru fondator Sunday Basketball. Echipa câștigătoare a evenimentului va fi premiată cu diplome și invitații la film. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1305 secunde