CS Phoenix Constanța, bătălii incendiare sub panou

650
2

Articole de la același autor

Echipele de baschet din cadrul Clubului Sportiv Phoenix Constanța au avut parte de două zile "de foc", în care au trebuit să dea tot ce e mai bun în teren. 


Echipa de băieți U13 a CS Phoenix a disputat cea de-a doua etapă din cadrul grupei valorice A, în Cam-pionatului Național, pe teren propriu, contra echipei LPS CSU Pitești, pe care a învins-o cu scorul de 60-48. "Din cauza faptului că în prima etapă au fost înfrânți la Iași, la un singur punct diferență, în contextul în care au condus trei sferturi din meci, de data aceasta, jucătorii noștri au avut emoții, fapt care le-a îngreunat puțin evoluția. Puteau câștiga la o diferență mai mare. Această victorie le va ridica însă moralul. În următoarea etapă, vom juca în deplasare, cu LPS Focșani. Revanșa cu CSS Unirea Iași va veni atunci când vom juca cu ei, pe terenul nostru. Va trebui să obținem o victorie cu minim două puncte în fața lor, dacă vrem să fim pe primul loc în grupă", a declarat antrenorul Phoenix-ului, Radu Ciorogaru. 


Pe de altă parte, echipa de fete U16 CSS Phoenix (formata in urma fuziunii dintre CSS1 si CS Phoenix) a avut parte, până acum, de o victorie și de o înfrângere. În prima etapă, jucată la Craiova, baschetbalistele au câștigat la o diferență de scor de 50 de puncte, cu CSS Craiova. Etapa a doua au disputat-o acasă, împotriva echipei ACS Champions București, în fața căreia au pierdut la 20 de puncte. Antrenorii echipei feminine, Cristian Mânăstireanu și Ramona Coroamă, au menționat faptul că rezultatele sunt mulțumitoare. Cea de-a doua formație feminină a clubului, care este înscrisă la CN U14, a suferit până acum două înfrângeri consecutive, cu CSS Ploiești și ACS Sportul Studențesc "Dan Dacian" București. Etapa a treia va avea loc la Constanța, unde echipa de fete U14 din cadrul formatiei CSS Phoenix va juca cu BC Star Pro Basketball București. 


Tot week-end-ul trecut, sportivii născuți în perioada 2004-2006, care fac parte din echipele de baby-baschet, au disputat primele meciuri amicale. Pentru ei, șirul amicalelor va continua până în vară, când vor participa la Campionatul Național de Baby și Minibaschet.


Comentează știrea

Costel
24 octombrie 2014
unde e css-ul?

Pai nu era echipa CSS1 Constanta ?

Mihai
24 octombrie 2014
baschet

Prostul nu e prost degeaba.........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0185 secunde