Tenis: Cupa Davis - România s-a calificat în turul II al Zonei Euro-africane

278
Tenis: Cupa Davis - România s-a calificat în turul II al Zonei Euro-africane - horiatecu-1359822003.jpg
România și-a asigurat calificarea în turul II al Zonei Euro-africane Cupei Davis, grație perechii Horia Tecău/Florin Mergea, care a dispus în trei seturi, 7-6 (3), 6-2, 6-4, de cuplul Frederick Nielsen/Thomas Kromann, astăzi, în meciul de dublu al confruntării cu Danemarca, ducând scorul general la 3-0 în favoarea echipei țării noastre.

Ieri, în primele două meciuri de simplu disputate în Sala Horia Demian din Cluj-Napoca, Marius Copil l-a învins cu 6-3, 7-6 (7), 6-4 pe Frederik Nielsen, în timp ce Adrian Ungur a avut nevoie de cinci seturi, 6-2, 7-6 (3), 4-6, 4-6, 6-2, pentru a se impune în fața lui Martin Pedersen.

Mâine, de la ora 12,55, sunt programate ultimele partide de simplu, Adrian Ungur - Frederik Nielsen și Marius Copil - Martin Pedersen, ale căror rezultate nu mai pot influența însă soarta calificării.

România va avea ca adversară echipa Olandei în turul II al Zonei Euro-Africană a Cupei Davis, programat între 5 și 7 aprilie 2013, învingătoarea urmând să evolueze anul viitor în Grupa Mondială a competiției. România și Olanda s-au mai întâlnit și anul trecut, în aceeași fază a competiției, olandezii impunându-se cu scorul general de 5-0, la Amsterdam.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2456 secunde