Tenis / Daria Kasatkina, prima adversară a Simonei Halep la Miami

194
4
Tenis / Daria Kasatkina, prima adversară a Simonei Halep la Miami - simona-1458744561.jpg

Articole recomandate

Simona Halep va juca în primul meci de la Miami împotriva unei rusoaice în vârstă de doar 18 ani. Cap de serie numărul cinci, Halep o va întâlni în turul al doilea pe Daria Kasatkina. Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea au părăsit competiția. La Miami, Halep va juca și în proba de dublu, unde va face pereche cu Daniela Hantuchova, din Slovacia.


Daria se află la prima participare la turneul de la Miami și vine după un început de an în care a înregistrat 12 victorii și șase înfrângeri, transmite Digi24.ro.

Anul trecut, Halep a ajuns până semifinale la Miami, acolo unde a fost învinsă de Serena Williams.

Alexandra Dulgheru a părăsit competiția în primul tur. A câștigat în tiebreak primul set al meciului cu Lesia Tsurenko, dar le-a pierdut pe următoarele două cu 3 la 6, 3 la 6.

Sorana Cîrstea nu a putut trece de ultimul tur al calificărilor: a fost învinsă de Francesca Schiavone cu 6 la 2, 6 la 4. 



Comentează știrea

dan motica
23 martie 2016
Cum să faci bani rapid!

Cum sa faci bani rapid! Chiar daca pare incredibil, acum exista mijloace si cursuri ultraperformante care te invata simplu cum sa faci bani rapid. Noi iti oferim si un sistem practic in care descoperi pas cu pas, in cateva zile, cum sa faci bani rapid. Cautam insa oameni foarte seriosi! Ce iti ramane de facut este sa te DECIZI sa dai un email 100 % CONVINS de ceea ce-ti doresti cu adevarat si sa faci primii pasi spre O NOUA LUME, ce iti va REAMINTI CA POTI FI FERICIT CU ADEVARAT DOAR DACA SI TU ITI DORESTI ASTA. Trimite INFO la: [email protected] sau [email protected]

XJiuuOWcKro
7 decembrie 2016
PxbchnCeMth

P4bYIi cavbgeoibnbu, [url=http://xmjuxsltitcb.com/]xmjuxsltitcb[/url], [link=http://bhsswuyhwgrw.com/]bhsswuyhwgrw[/link], http://swtbcnbiuubt.com/

StewartPesty
26 iunie 2017
n42vkdj6

wh0cd144165 propecia prescription provera cialis price

StewartPesty
23 iulie 2017
f4rwcrbz

wh0cd144165 seroquel celebrex prednisone

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.697 secunde