Tenis

Săptămână dificilă pentru Simona Halep, la Miami

209
Săptămână dificilă pentru Simona Halep, la Miami - halep-1458675566.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (5 WTA) participă, în această săptămână, la Turneul Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 6,8 milioane de dolari. Constănțeanca va juca direct în turul al doilea al competiției cu învingătoarea dintre ucrainianca Katerina Bondarenko (59 WTA) și Daria Kasatkina (36 WTA) din Rusia. 


Miza este cu atât mai uriașă pentru Halep, care are de apărat 390 de puncte WTA după ce anul trecut a fost eliminată de Serena Wiliams în faza semifinalelor, cu 2-6, 6-4, 5-7. Din păcate, la fel ca și la Indian Wells, românca se află pe aceeași parte de tablou cu liderul mondial Serena Williams și ar putea să se întâlnească înainte de finală. 


Monica Niculescu (33 WTA) va intra în competiție tot în turul secund, unde se va duela cu învingătoarea dintre Shuai Peng (China, 664 WTA) și Alison Van Uytvanck (Belgia, 53 WTA). Celelalte două jucătoare din România, Irina Begu (35 WTA) și Alexandra Dulgheru (91 WTA), vor intra în competiție încă din primul tur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9904 secunde