Tenis de masă / Românii au fost eliminați de la Mondiale

81
Tenis de masă / Românii au fost eliminați de la Mondiale - tenismasa-1368775818.jpg
România nu mai are niciun jucător în competiție la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Paris-Bercy, după a patra zi de concurs.La simplu, Adrian Crișan a fost învins în turul II de egipteanul Omar Assar cu scorul de 4-3, iar Daniela Dodean a fost eliminată în turul al III-lea (șaisprezecimi de finală) de Shen Yanfei (Spania), cu 4-2. 




La dublu masculin, Adrian Crișan și Andrei Filimon a fost învinși în șaisprezecimi (turul II) de japonezii S. Kishikawa / Jun Mizutani, cu 4-0. La dublu feminin, în turul II (șaisprezecimi), Camelia Poștoacă și Bernadeete Szocs au fost întrecute cu 4-3 de perechea sud-coreeană Park Y. / Yang Haeun, iar Dodean și Eliza Samara, campioane europene, au fost scoase din cursă de Guan Mengyuan / Ng Wing Nam (Hong Kong), cu 4-3. 


În proba de dublu mixt, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au fost întrecuți de japonezii K. Matsudaira/M. Wakamyia, cu scorul de 4-1, iar Crișan și Dodean au fost scoși din competiție de cuplul Cheung Yuk/Jiang Huajun (Hong Kong), cu 4-3. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3218 secunde