Tenis: Djokovic a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului de la Eastbourne

93
Tenis: Djokovic a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului de la Eastbourne - djokovic-1498056450.jpg

Articole recomandate

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fostul număr unu mondial, a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului de tenis de la Eastbourne (Anglia), urmând să ia parte la această competiție care va debuta pe 25 iunie.


Pentru prima oară în ultimii șapte ani, Djokovic va disputa un turneu pe iarbă între Roland Garros și Wimbledon, subliniază Agerpres.ro.

"Aceasta va fi prima mea deplasare la Eastbourne. Am auzit lucruri minunate despre acest turneu", a declarat "Nole", care va fi principalul favorit al turneului englez.

Sârbul, care a împlinit 30 de ani luna trecută, a căzut săptămâna aceasta pe locul 4 în ierarhia ATP, fiind pentru prima dată din martie 2011 și până în prezent când nu figurează pe una dintre primele două poziții ale clasamentului mondial, după ce a fost eliminat în sferturile de finală la Roland Garros.

Novak Djokovic îi va avea alături, între alți, pe francezul Gael Monfils și americanii John Isner și Steve Johnson la turneul de la Eastbourne, o ultimă repetiție înaintea startului competiției de Mare Șlem de la Wimbledon, care va debuta pe 3 iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8725 secunde