Tenis: Djokovic şi echipa Serbiei de Cupa Davis au refuzat un test antidoping înaintea partidei cu Marea Britanie

1357
Tenis: Djokovic şi echipa Serbiei de Cupa Davis au refuzat un test antidoping înaintea partidei cu Marea Britanie - 38308167784924825601440-1700912843.jpg

Articole de la același autor

Novak Djokovic şi coechipierii săi din echipa sârbă de Cupa Davis au refuzat să susţină un test antidoping înainte de victoria lor în sferturile de finală, joi, împotriva Marii Britanii (2-0), înainte de a se supune acestuia după întâlnire, potrivit Marca, scrie AFP, citată de Agerpres.

Decisiv în calificarea sârbilor în semifinale, Djokovic a acceptat să i se preleveze mostre de sânge şi urină după victoria sa din a doua partidă de simplu împotriva britanicului Cameron Norrie cu 6-4, 6-4 la Malaga, a dezvăluit vineri cotidianul sportiv spaniol, citând declaraţii ale jucătorului de 37 de ani.

Numărul 1 mondial a criticat totuşi, potrivit Marca, metodele reprezentanţilor Agenţiei mondiale antidoping prezenţi la faţa locului, spunând că nu înţelege de ce a fost programat testul înaintea meciului său, cu riscul de a-i perturba pregătirea.

În cea de-a doua semifinală a Cupei Davis 2023, Serbia va înfrunta sâmbătă Italia, câştigătoarea urmând să înfrunte în ultimul act Australia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2933 secunde