Tenis / Echipa feminină a României a învins Franța la European Summer Cup U14

199
Tenis / Echipa feminină a României a învins Franța la European Summer Cup U14 - 1-1656940901.jpg

Articole de la același autor

Echipa României a încheiat cu o victorie jocurile din turneul final al European Summer Cup U14, de la Loano (Italia), fetele pregătite de Lucian Popa învingând selecționata Franței, cu scorul general de 2-1, terminând astfel competiția pe locul şapte.

În primul joc de simplu, Giulia Safina Popa a cedat, scor 4-6, 2-6, în fața jucătoarei Eleejah Inisan, pentru ca apoi Alexia Ioana Tatu să o învingă pe Milena Ciocan, scor 0-6, 7-5, 6-2. În partida de dublu, Giulia Safina Popa/Alexia Ioana Tatu le-au învins pe Ophelie Boullay/Eleejah Inisan, cu scorul de 6-3, 6-4, informează Federaţia Română de Tenis.

În schimb, echipa de băieți s-a clasat pe locul şase la turneul final de la Valencia (Spania), după ce a cedat în fața Elveției, cu scorul general de 1-2. Disputa a început bine pentru tricolori (însoțiți la turneu de antrenorul Alexandru Ghiță), care au câștigat primul meci de simplu, Cezar Ștefan Bentzel învingându-l în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-1, pe Alex Bergomi.

România avea să piardă cel de-al doilea meci de simplu, Yannick Theodor Alexandrescou cedând în fața lui Flynn Thomas, scor 3-6, 2-6. Decisivă a fost partida de dublu, în care perechea Cezar Ștefan Bentzel / Yannick Theodor Alexandrescou a cedat, scor 7-6 (5), 1-6, 4-10, în fața cuplului Thomas Gunzinger / Flynn Thomas.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde