European Summer Cups 2022 la tenis

Naţionala feminină U14 a României a câştigat faza zonală

158
Naţionala feminină U14 a României a câştigat faza zonală - 1-1656676575.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de tenis junioare-U14 a României a câştigat finala de la Slobozia a fazei zonale a European Summer Cups 2022, acest Campionat European pe echipe, impunându-se în faţa selecţionatei Marii Britanii cu scorul general de 2-1, cu revenire de la 0-1.

În primul joc, Giulia Safina Popa a cedat, scor 3-6, 0-6, în faţa sportivei Mika Stojsavljevic, pentru ca apoi Alexia Ioana Tatu să o învingă, scor 6-2, 6-4, pe Arabella Loftus. Meciul decisiv a fost cel de dublu, în care primul set a fost adjudecat in-extremis de către fetele antrenorului Lucian Popa, 7-6 (6), pentru ca, în al doilea set, Maia Ilinca Burcescu şi Ioana Alexia Tatu să câştige cu 6-2 în faţa perechii Arabella Loftus - Mika Stojsavljevic.

Astfel, România a confirmat victoriile din primele două zile, când s-a impus cu 3-0 în faţa Bosniei-Herţegovina şi cu 2-1 în faţa Suediei, informează Federaţia Română de Tenis.

În schimb, calificaţi deja la turneul final după victoriile obţinute la Valencia (Spania), în primele două zile de întreceri, juniorii români, însoţiţi de antrenorul Alexandru Ghiţă, au cedat în finală, scor 1-2 la general, în faţa Sloveniei, punctul României fiind adus de victoria lui Cezar Ştefan Bentzel, scor 6-4, 6-2, în faţa lui Ziga Sesko.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3403 secunde