Tenis / Tehnicieni din Constanţa, prezenţi la cursul de prefecţionare al antrenorilor de la Târgu Jiu

188
Tenis / Tehnicieni din Constanţa, prezenţi la cursul de prefecţionare al antrenorilor de la Târgu Jiu - 1-1656512517.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Tenis, prin Colegiul Central al Antrenorilor, în colaborare cu Academia Florin Mergea, a organizat, la Târgu Jiu, un curs de perfecționare pentru antrenori.

La curs, au participat 66 de tehnicieni din 18 orașe: București, Constanța, Pitești, Bacău, Timișoara, Tg. Jiu, Focșani, Zalău, Craiova, Giurgiu, Cluj-Napoca, Rm. Vâlcea, Tg. Mureș, Târgoviște, Sibiu, Brașov, Curtea de Argeș și Pitești.

Florin Mergea, vicecampion olimpic în proba de dublu la JO Rio 2016, membri ai colectivului tehnic al Academiei Florin Mergea și membri ai Colegiului Central al Antrenorilor FRT, respectiv antrenorii Costel Curcă, Firicel Tomai, Radu Popescu, Gabriel Săndulescu, Lucian Ciuntea, Petru Mergheș, Ştefan Pitian, Răzvan Bucuroiu, Victor Stănică și Sergiu Carp, precum și directorul general și vicepreședintele FRT, Răzvan Itu, au participat la cursul de la Tg. Jiu, primul dintr-o serie de astfel de cursuri de perfecționare ce vor fi organizate de Federația Română de Tenis.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frtenis.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0814 secunde