Karolina Muchova, adversara Simonei Halep din primul tur al turneului de la Wimbledon

287
Karolina Muchova, adversara Simonei Halep din primul tur al turneului de la Wimbledon - 1-1656069130.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o va înfrunta pe Karolina Muchova (Cehia; 82 WTA), în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi efectuate vineri, 24 iunie. Desemnată cap de serie nr. 16 şi câştigătoare a trofeului la Wimbledon în 2019, constănţeanca va juca în premieră în compania cehoaicei.

Şi celelalte jucătoare din România vor avea parte de meciuri tari în runda inaugurală a turneului de la All England Club. Sorana Cîrstea (32 WTA, cap de serie nr. 21) o va avea adversară pe sârboaica Aleksandra Krunic (53 WTA), Irina Begu (43 WTA) va evolua în meciul său de debut împotriva Ekaterinei Gorgodze (Georgia; 112 WTA), în timp ce Gabriela Ruse (55 WTA) va trebui să facă meciul vieţii pentru a trece de Coco Gauff (SUA), a 12-a jucătoare a lumii.

Cu şansa a doua pornesc Ana Bogdan (109 WTA), care o va întâlni pe ucraineanca Daiana Iastremska (74 WTA), în faţa căreia a pierdut ambele meciuri precedente, Irina Bara (121 WTA), care îşi va încrucişa racheta cu franţuzoaica Chloe Paquet (101 WTA), dar şi Mihaela Buzărnescu (126 WTA), căreia sorţii i-au scos în cale o jucătoare din Germania, Natasja Schunk (156 WTA).

XXX

Simona Halep a renunţat să mai dispute semifinala turneului WTA 250 de la Bad Homburg, în care ar fi trebuit să o înfrunte, vineri, 24 iunie, pe canadiana de origine română Bianca Andreescu.

„Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag. Din nefericire, m-am trezit dimineaţă cu gâtul ţeapăn şi nu îmi permite să joc la cel mai bun nivel al meu”, a transmis Simona Halep.

Foto: Facebook / Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde