Video VIDEO. Patru percheziţii, într-un dosar ce vizează traficul de droguri de mare risc

129
VIDEO. Patru percheziţii, într-un dosar ce vizează traficul de droguri de mare risc - bigwhatsappimage20220701at065447-1656676633.jpg
La data de 30 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în județele Dolj și Olt.



Astfel, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, la unul dintre imobile fiind descoperită o instalație indoor aferentă culturii de cannabis.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3,1 kg de cannabis, 67 de semințe de cannabis, patru telefoane mobile, 7.046 de lei și 140 de euro, două persoane fiind conduse la audieri.

În baza probatoriului administrat, doi bărbați, unul de 30 de ani, din municipiul Slatina și al doilea de 23 de ani, din municipiul Drăgășani au fost reținuți, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, anunţă Poliţia Română. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde