Poliția Română și SRI în alertă, după mai multe mesaje de amenințare: "Vor să arunce în aer un spital și să omoare un medic"

274
Poliția Română și SRI în alertă, după mai multe mesaje de amenințare:

Articole recomandate

Poliția Română și Serviciu Român de Informații sunt în alertă după ce mai multe mesaje de amenințare, care anunțau un atac asupra unui spital, au fost transmise prin email.

Potrivit surselor Antena 3, din primele verificări specifice ale Poliției Române și SRI, ar fi reieșit faptul că spitalul la care se face referire este situat în județul Cluj. Se verifică listele de vizitatori, pacienți, camere video, personal etc. Dacă există cea mai mică temere se va evacua.


Conducerea Poliției Române a dezvăluit că pe adresa de e-mail a instituției au fost trimise mai multe mesaje prin care se anunță că luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania.


Potrivit IGPR, pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: „Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”. Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice, au precizat cei de la IGPR, citează stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5062 secunde