Tenis / Elena Gabriela Ruse, trei victorii într-o zi, la turneul ITF de la Sunrise

798
1
Tenis / Elena Gabriela Ruse, trei victorii într-o zi, la turneul ITF de la Sunrise - elenagabrielaruse-1454143762.jpg

Articole recomandate

Junioara română Elena Gabriela Ruse (18 ani) a reușit o performanță remarcabilă, trei victorii într-o singură zi, vineri, două la simplu și una la dublu, în turneul de tenis ITF de la Sunrise (Florida), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, potrivit Agerpres.ro.



Ruse (558 WTA), venită din calificări, a dispus mai întâi în runda inaugurală de americanca Grace Min (21 ani, 212 WTA), a cincea favorită, cu 6-4, 6-3, într-o oră și 21 de minute.

Tânăra jucătoare română a trecut apoi de rusoaica Natela Dzalamidze (22 ani, 292 WTA), cu 6-3, 6-3, în optimile de finală, tot după o oră și 21 de minute.

Dzalamidze o învinsese în runda inaugurală pe Irina Maria Bara (20 ani, 342 WTA), cu 6-2, 6-0.

În sferturile de finală, Gabriela Ruse o va înfrunta pe ucraineanca Elizaveta Ianciuk (22 ani, 321 WTA).

La dublu, Ruse și Irina Maria Bara au câștigat în sferturi cu 2-6, 6-3, 10-4 în fața rusoaicelor Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova, favoritele numărul doi, după 62 de minute. Cele două române și-au luat astfel revanșa după ce săptămâna trecută au pierdut în semifinale la Wesley Chapel (Florida), în fața rusoaicelor. În penultimul act al probei, Ruse și Bara le vor înfrunta pe cehoaicele Katerina Kramperova și Jesika Maleckova.



Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.653 secunde