Tenis: Florin Mergea s-a calificat în finala probei de dublu a turneului de la Halle

104
1
Tenis: Florin Mergea s-a calificat în finala probei de dublu a turneului de la Halle - florinmergea-1434835934.jpg

Articole recomandate

Tenismanul român Florin Mergea s-a calificat în finala probei de dublu a turneului ATP de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare de 1.574.640 de euro, în care face pereche cu indianul Rohan Bopanna, transmite Agerpres.ro.



Sâmbătă, în penultimul act, perechea Mergea-Bopanna, cap de serie numărul 2 la această competiție, au trecut în trei seturi, 7-6 (10), 4-6, 13-11, de cuplul american Eric Butorac/Scott Lipsky, după o oră și jumătate de joc.

Florin Mergea și Rohan Bopanna vor întâlni în finala programată duminică perechea compusă din americanul Rajeev Ram și sud-africanul Raven Klaasen, care a reușit să elimine în semifinale, cu 7-6 (5), 3-6, 11-9, cuplul Horia Tecău (România) — Jean-Julien Rojer (Olanda).



Comentează știrea

costy
21 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde