Tenis / Medeea Fereștean și Andreea Olariu, campioanele Memorialului Slavoj Greblo din Croația, la dublu

117
Tenis / Medeea Fereștean și Andreea Olariu, campioanele Memorialului Slavoj Greblo din Croația, la dublu - 1-1648643838.jpg

Articole de la același autor

Evoluţii foarte bune pentru tinerii jucători de tenis din România la „Memorijal Slavoj Greblo”, turneu din circuitul Tennis Europe U12, de categoria 1, organizat în orașul Brtonigla, din Croația.

Cea mai bună performanță a fost reușită de Medeea Alessia Fereștean și Andreea Olariu, care au câștigat titlul la dublu. După o finală foarte disputată, disputată împotriva slovacelor Sofia Rachel Kocisova şi Viktoria Novakova, româncele s-au impus cu scorul de 6-4, 4-6, 10-6, informează Federaţia Română de Tenis.

România a avut reprezentant și în finala de dublu a băieților, pe David Ioan Arcip, care a făcut pereche cu un italian, Leonardo Cicchinelli. Cei doi au fost învinși, scor 3-6, 5-7, de sârbii Pavle Stojiljkovic / Minja Živkovic, cei care, în semifinale, au trecut de o altă pereche din România, Lucas Alexandru Milos / Andrei Radu.

În fine, în turneele de simplu, România a avut reprezentanți până în faza semifinalelor, atât la băieți, pe David Ioan Arcip, învins de un slovac care a și câștigat turneul, cât și la fete, pe Andreea Olariu, de asemenea învinsă de jucătoarea din Bosnia care avea să câștige turneul.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis / Sport4fun Timişoara 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0638 secunde