Tenis: Monica Niculescu, eliminată în turul 2 la US Open

82
1
Tenis: Monica Niculescu, eliminată în turul 2 la US Open - monicaniculescu-1441349599.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost eliminată în turul al doilea al probei de simplu feminin de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, fiind învinsă în două seturi, 6-1, 6-4, de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, joi la Flushing Meadows.


Monica Niculescu (27 de ani, locul 41 WTA) a încasat un cec în valoare de 68.600 dolari și 70 de puncte WTA pentru accederea în această fază a competiției.

Reprezentanta țării noastre nu va părăsi, însă, competiția de la New York, fiind calificată în turul secund la dublu feminin, unde face pereche cu ucraineanca Olga Savciuk. Cele două jucătoare au învins în meciul de debut, cu 6-2, 6-1, perechea Shuko Aoyama (Japonia)/Renata Voracova (Cehia), iar în meciul următor vor avea ca adversare cuplul rus Alla Kudriavțeva/Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 12.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde