TENIS / Serena Williams a delarat forfait pentru turneele de la Indian Wells și Miami

124
TENIS / Serena Williams a delarat forfait pentru turneele de la Indian Wells și Miami - serena-1488955605.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a declarat forfait pentru turneele WTA de la Indian Wells (9-19 martie) și Miami (22 martie - 2 aprilie), din cauza problemelor la genunchi, potrivit AFP.


"Sunt nevoită să declar forfait pentru turneele de la Indian Wells și Miami. Nu m-am putut antrena din cauza genunchilor mei", a explicat Williams într-un comunicat difuzat de organizatorii turneului de la Indian Wells.


"Sunt dezamăgită că nu voi putea participa la aceste turnee. Voi continua să merg înainte și să rămân pozitivă și sunt nerăbdătoare să revin cât mai rapid posibil în circuit", a continuat campioana americană.


Serena Williams, în vârstă de 35 ani, urma să dispute la Indian Wells, în deșertul californian, primul său turneu după Openul Australiei, unde a cucerit al 23-lea titlu de Mare Șlem din cariera sa.


Această nouă indisponibilitate s-ar putea să o coste primul loc în ierarhia mondială, pe care îl recuperase după succesul de la Melbourne, în detrimentul germancei Angelique Kerber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde