ȘOCANT. O femeie și-a aruncat pruncul abia născut în foc

755
1
ȘOCANT. O femeie și-a aruncat pruncul abia născut în foc - criminalisti-1488956614.jpg
O tânără de 35 de ani este acuzată că și-a aruncat în foc copilul după ce l-a născut. Totul a ieșit la iveală după ce femeia a suferit complicații în urma nașterii și a ajuns la spital.


Cazul s-a petrecut în localitatea vasluiană Oțeleni, comuna Hoceni. În urma nașterii, starea femeii s-a înrăutățit, astfel că familia a solicitat ajutorul Ambulanței. Tânăra a fost transportată la spitalul din Huși, unde medicii au constatat că aceasta prezenta simptomatologia specifică unei nașteri recente. Interogată de cadrele medicale, lehuza a recunoscut că a născut singură acasă, iar copilul l-a aruncat în foc. Medicii au alertat Poliția, care a declanșat o anchetă. Comunitatea locală din Hoceni este șocată de gestul tinerei, cu atât mai mult cu cât aceasta era cunoscută ca fiind o "fată cuminte", iar familia acesteia este una fără probleme în comunitate. 


"Așa ceva nu am mai pomenit. Am mai auzit de pruncucideri, dar de o manieră atât de sadică, nu. Este înspăimântător ce s-a întâmplat. Numai în filmele de groază mai vezi asemenea lucruri. Pur și simplu ne-a consternat. Sunt atâtea familii la noi în sat care și-ar dori un copil și nu reușesc să facă, cu siguranță s-ar fi găsit cine să ia și să crească acel copil, dacă această tânără nu și l-a dorit", a declarat, primarul comunei Hoceni. 


Potrivit acestuia, mama care și-a aruncat pruncul pe foc se numește Monica Popa și a revenit de curând în satul natal la părinți, după ce a divorțat. Aceasta a fost căsătorită într-o altă localitate, având doi copii mici. În prezent nu era implicată în nicio relație. După ce a rămas însărcinată, în urma unei relații pasagere, tânăra a ascuns sarcina.


Comentează știrea

Georgiana
8 martie 2017
vaslui....patria violatorilor

Normal.....unde putea sa se întâmple??? La VASLUI.....patria violatorilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde