Tenis: Simona Halep a reușit accederea în semifinalele turneului WTA din Dubai

189
1
Tenis: Simona Halep a reușit accederea în semifinalele turneului WTA din Dubai - haleponline-1424378312.jpg

Articole de la același autor

Joi seara, Simona Halep a câștigat meciul din sferturile de finală ale turneului din Dubai. Românca s-a impus în fața rusoaicei Ekaterina Makarovei, scor 6-3, 1-6, 7-5. Meciul a durat două ore și 7 minute. Pe parcursul partidei, Halep a făcut 42 de erori neforțate și a reușit 3 ași. La sfârșitul jocului Halep a declarat:


"A fost un meci incredibil. Am jucat bine, și ea (n.r. Makarova) a jucat la fel. A fost o revanșă. Sunt bucuroasă că am câștigat. M-am simțit puțin obosită la finalul meciului, dar am reușit să rămân concentrată și să câștig. Sunt o luptătoare în teren".



Daneza Caroline Wozniacki va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de tenis de la Dubai (WTA), azi, de la ora 17,00.


Comentează știrea

RODICA
20 februarie 2015
super-oferta de lucru pentru toti!

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0748 secunde