Tenis / Simona Halep s-a impus în finala de la Nurnberg

125
Tenis / Simona Halep s-a impus în finala de la Nurnberg - halep-1371320651.jpg

Articole recomandate

Proba de simplu din cadrul turneului de tenis WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 235.000 de dolari, a fost câștigată de românca Simona Halep, cap de serie nr. 7, care a dispus în finala de sâmbătă, cu 6-3, 6-3, într-o oră și 24 de minute, de Andrea Petkovic (Germania), potrivit Agerpres.ro.

Simona Halep, aflată pe locul 58 în clasamentul mondial înaintea acestui turneu, a obținut primul ei trofeu, după ce a mai reușit să fie prezentă în alte trei acte finale ale competițiilor din circuitul mondial, de două ori la Fes și o dată la Bruxelles. De asemenea, Halep a egalat scorul, la 1, în întâlnirile directe cu Petkovic, jucătoare revenită după o accidentare, dar care a fost și pe locul 9 în lume.

De altfel, turneul din orașul german a fost deosebit de prielnic jucătoarelor românce, în proba de dublu impunându-se, tot sâmbătă, Raluca Olaru, în pereche cu rusoaica Valeria Solovieva, cele două obținând victoria, cu 2-6, 7-6 (3), 11-9, în fața cuplului germano-ceh Anna-Lena Gronfeld/Kveta Peschke. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5152 secunde