Tenis: Tecău și Lindstedt, calificați în finala de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

228
Tenis: Tecău și Lindstedt, calificați în finala de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy - 0427184968309417-1335542235.jpg
Perechea româno-suedeză Horia Tecău/Robert Lindstedt s-a calificat vineri în finala probei de dublu a turneului masculin de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy, învingând cu 5-7, 6-4, 10-8 perechea australiană Paul Hanley/Jordan Kerr.

Momentul psihologic al meciului a fost consemnat în setul doi, când australienii conduceau cu 3-0. Din acel moment, principalii favoriți ai turneului, Tecău și Lindstedt, au avut o puternică revenire, fiind frenetic încurajați de numeroșii spectatori. Suporterii de pe Arena Centrală au încurajat permanent perechea Tecău/Lindstedt, dorind să mențină în cursă pe singurul român rămas în competiție, scrie Agerpres.

Cei doi australieni, o echipă foarte solidă, s-au axat în special pe Robert Lindstedt, care evoluează cu infiltrații zilnice la piciorul stâng. Antrenorul australian Ashley Fisher, noul tehnician cu care colaborează Horia și Robert, a luat permanent notițe pentru a-i pregăti pe elevii săi pentru finala de sâmbătă.

La dublu în turneul de la București, românii s-au impus o dată, în 1998, prin Andrei Pavel și Gabriel Trifu, în finala cu altă pereche din țara noastră, George Cosac/Dinu Pescariu: 7-6, 7-6. Victor Hănescu și Andrei Pavel au pierdut finala din 2005, iar George Cosac și Ciprian Porumb pe cea din 1993.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.635 secunde