Tenis / Ucraineanca Elina Svitolina, în optimi de finală la Roland Garros

127
Tenis / Ucraineanca Elina Svitolina, în optimi de finală la Roland Garros - elinasvitolina-1464444524.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina, locul 20 mondial, s-a calificat sâmbătă în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, după ce a trecut de sârboaica Ana Ivanovic (16 WTA) în două seturi, 6-4, 6-4.



Svitolina și-a luat astfel revanșa în fața lui Ivanovic, câștigătoarea din 2008 a turneului, care anul trecut a eliminat-o în sferturi de finală.

Următoarea adversară a ucrainencei va fi învingătoarea meciului dintre liderul mondial, americanca Serena Williams, câștigătoarea de anul trecut de pe zgura pariziană, și Kristina Mladenovic (Franța, 30 WTA), transmite Agerpres.ro.

Tot sâmbătă, elvețianca Timea Bacsinszky, a opta favorită și semifinalista ediției trecute, a eliminat-o pe franțuzoaica Pauline Parmentier, 6-4, 6-2. Elvețianca va juca pentru un lot în sferturi cu americanca Venus Williams, cap de serie N.9, sau franțuzoaica

Alize Cornet.

În optimi a acces și kazaha Iulia Putințeva, după un categoric 6-1, 6-1 în fața italiancei Karin Knapp. Putințeva o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre spaniola Carla Suarez și slovaca Dominika Cibulkova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1548 secunde