Teodora Cucu a primit trofeul Shooting Star la Europenele de aerobic

106
Teodora Cucu este cea mai medaliată gimnastă de la Europenele de aerobic din Italia. Distincţia a venit în mod firesc, după ce sportiva de la CS Farul Constanţa a urcat pe podium în toate probele în care a concurat: aur la Grup (împreună cu Gabriel Bocşer, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa), argint la Trio (împreună cu Daniel Ţavoc și David Gavrilovici) şi bronz la individual, probă în care cele trei medaliate au fost departajate de 0,1 puncte, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Considerată o gimnastă care inspiră generaţia viitoare şi publicul larg, Teodora Cucu a primit trofeul Shooting Star de la Smart Scoring.

Cea de-a patra medalie la seniori a fost câştigată în finala probei de Aerobic dance, de Sarmiza Niculescu, Alina Radu, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea, Andreea Șotângă, Bianca Becze şi Roberta Pleşa. Evoluţia celor opt gimnaste a fost recompensată cu bronz.

Delegaţia României s-a întors de la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Pesaro cu 11 medalii: cinci la seniori (aur la grup; argint la echipe şi trio; bronz la individual feminin şi aerobic dance), şi şase la juniori (aur la aerobic dance; argint la echipe, grup, trio; bronz la perechi şi trio).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică / European Gymnastics/ simoneferraroph

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3616 secunde