Timișoara executată - șase puncte penalizare!

572

Articole recomandate

Comitetul Executiv al FRF a decis, ieri, să pună în aplicare decizia TAS referitoare la clubul FC Timișoara, decizie în urma căreia gruparea bănățeană va fi penalizată cu șase puncte.
FC Timișoara a fost sancționată pentru că nu a executat punctul 3 din hotărârea TAS, pronunțată la 25 aprilie 2008, referitor la interdicția de a folosi culoarea violet, iar cele șase puncte vor fi scăzute din totalul obținut până în prezent în actuala ediție a Ligii I.
De asemenea, FC Timișoara are un termen de zece zile să execute punctul 3 din hotărârea TAS, pentru că gruparea bănățeană este afiliată la FRF. În cazul în care bănățenii nu vor pune în aplicare decizia CEx, FRF va pronunța o sancțiune corespunzătoare, care poate merge până la excludere.
Comitetul Executiv al FRF mai solicită Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru că este organizatoare a Ligii I, să ia toate măsurile pentru ca FC Timișoara să fie sancționată.
În urma deciziei CEx, FC Timișoara a căzut de pe locul cinci pe poziția a 12-a și are doar șapte puncte în clasamentul Ligii I.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6601 secunde