Franța A - România, în turneul IRB Nations Cup de la București

Tincu dă o mână de ajutor la jumulit "cocoși"

241
"Stejarii" primesc întăriri. Pentru partida cu Franța A, din etapa a doua a IRB Nations Cup, antrenorii echipei naționale de rugby a României se vor putea baza și pe Marius Tincu, internațional care revine în forță la prima reprezentativă.
Tincu a fost în tribune și la meciul inaugural cu Uruguay, 17-11, încurajându-și coechipierii și salutându-se amical cu rugbiștii pe care îi cunoaște din campionatul Franței. "Cu siguranță, vom avea parte de un joc tare cu Franța, se vede că au o echipă puternică din punct de vedere fizic", a declarat talonerul român, care îl va înlocui, cel mai probabil, pe Răzvan Mavrodin.
Partidele rundei secunde din turneul de la București se joacă astăzi, pe stadionul "Arcul de Triumf", după următorul program: Scoția A - Uruguay (ora 16.00, în direct la TVR Internațional; ora 01.05, înregistrat la TVR 2), Italia A - Rusia (ora 18.00, în direct la TVR 2 și TVR Internațional), Franța A - România (ora 20.00, în direct la TVR 2; ora 22.30, înregistrat la Eurosport 2).
Naționala României are drept obiectiv câștigarea titlului de campioană, astfel încât victoria este obligatorie în duelul cu "cocoșii galici".
***
RCM Timișoara, echipă pe care RCJ Farul Constanța o va avea drept adversară în sferturile de finală ale Cupei României la rugby, are, începând de ieri, un nou antrenor: Cosmin Ciorici, tehnician care îl înlocuiește pe demisionarul Gheorghe Văcaru.
Meciul RCM Timișoara - RCJ Farul se va disputa în data de 29 iulie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Iunie 2009
Stire din Sport : Campioni de cursă lungă
Pagina a fost generata in 1.8484 secunde