Andrei Pavel și Horia Tecău, parteneri și adversari în turneul Ordina Open

222
Perechea formată din constănțenii Andrei Pa-vel și Horia Tecău participă, săptămâna aceasta, la turneul de tenis Ordina Open de la Hertogenbosch (Olanda), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour, în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 450.000 de euro.
În optimi, cei doi ju-cători români au parte de adversari accesibili, americanii Eric Butorac și Scott Lipsky. Prezența pe tabloul principal asigură cuplurilor 1.940 de euro, calificarea în sferturi urmând a fi răsplătită cu 3.440 de euro și 45 de puncte ATP.
Finala se va disputa sâmbătă, 20 iunie, pe iarbă.
Tot la Ordina Open, dar în proba de simplu, sorții i-au adus pe Pavel și Tecău față în față, în chiar primul tur. Mai experimentat, "Cneazul" s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-3, 7-6 (10), dar, în runda următoare, a pierdut în fața favoritului nr. 3, Thiemo De Bakker, reprezentant al țării gazdă, scor 6-7 (5), 3-6.
***
Tenismanul român Victor Hănescu a avansat două locuri în clasamentul ATP, până pe 29, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sa, în timp ce lider rămâne spaniolul Rafael Nadal, conform ierarhiei publicate, ieri, de site-ul oficial al ATP. Celălalt român din Top 100, Victor Crivoi, a urcat un loc, până pe 87.
În clasamentul de dublu, dintre români, situația cea mai bună o are H. Tecău - locul 70, cu 1.567 puncte câștigate în 32 de turnee, constănțeanul fiind, față de săptămâna trecută, în coborâre de două poziții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Iunie 2009
Stire din Sport : Campioni de cursă lungă
Pagina a fost generata in 1.6544 secunde