Tineretul Farului, victorie superbă cu Rapid, în Cupa României

222
Tineretul Farului, victorie superbă cu Rapid, în Cupa României - 1-1668063158.jpg

Articole de la același autor

Victorie superbă a Farului în meciul din deplasare, din Grupa C, cu Rapid Bucureşti, scor 2-0 (1-0), care oferă mari şanse echipei constănţene pentru calificarea în faza următoare a Cupei României.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a început meciul din Giuleşti cu un jucător de 16 ani (Sali), doi de 17 ani (Borza şi Mazilu), trei de 19 ani (Sîrbu, Cojocaru şi Andronache), în timp ce Alibec, Larie, Pitu şi Torje nu s-au aflat nici măcar în lot. În plus, Nedelcu, Benzar şi Munteanu au lipsit şi ei, dar din motive medicale.

A fost şi un meci al maturităţii pentru tinerii jucători ai Farului, care au dovedit că merită pe deplin locul în lotul liderului la zi din Superligă.

După câteva oportunităţi la poarta lui Drăghia, Andronache a fost faultat în careu în ultimul minut al primei reprize (min. 45+4), iar Casap a transformat cu precizie de la 11 metri. Repriza secundă a consemnat debutul în tricoul Farului pentru Adrian Mazilu şi Ionuţ Cojocaru, iar primul avea să şi stabilească scorul final în penultimul minut al prelungirilor (min. 90+6).

Farul: Buzbuchi, Sîrbu (min. 58, Mboko), Corinus, M. Popescu, Borza (min. 58, Kiki), Doukoure, Artean, Casap, Andronache (min. 46, Mazilu), Moldoveanu (min. 67, R. Ion), Sali (min. 58, Cojocaru).

XXX

Echipa de Liga a treia CS Ocna Mureş a produs o mare surpriză în Cupa României, prin rezultatul de egalitate obţinut cu Universitatea Craiova, scor 1-1 (0-1), la Zlatna, în Grupa D.

Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (min. 29 - penalty), iar CS Ocna Mureş a reuşit să egaleze în min. 48, prin Paul Cioargă (min. 48).

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7042 secunde