Fotbal / Reprezentanții cluburilor de Liga I și Liga a II-a, prezenți la un seminar despre sustenabilitate

148
Fotbal / Reprezentanții cluburilor de Liga I și Liga a II-a, prezenți la un seminar despre sustenabilitate - 1-1667903049.jpg

Articole de la același autor

15 reprezentanți ai cluburilor din Liga I și Liga a II-a au participat, la Casa Fotbalului, la un seminar pe tema sustenabiltății. Acestora le-au fost prezentate temele care se regăsesc în Strategia de Sustenabilitate adoptată de Federaţia Română de Fotbal (FRF) la finalul lunii august, principalele obiective setate până în 2030, precum și care sunt acțiunile de sustenabilitate pe care cluburile le pot iniția. În viitor, procesul de licențiere va include și un astfel de criteriu.

„Unul dintre obiectivele setate este de a crea o comunitate de manageri și experți în sustenabilitate, în cadrul cluburilor de fotbal afiliate, care să permită acțiunea concertată, schimbul de experiențe, cunoștințe și bune practici”, au precizat reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

FRF este prima federația sportivă din România care elaborează o Strategie de Sustenabilitate, unde se regăsesc principiile care vor sta la baza acțiunilor de responsabilitate socială din viitor. Adoptarea Strategiei de Sustenabilitate este primul pas în îndeplinirea viziunii prevăzute în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2021-2026, conform căreia, în 2026, FRF va deveni cel mai important actor instituțional și social din sport, în domeniul sustenabilității.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5893 secunde