Fotbal / FCSB, o nouă umilinţă în Conference League. 0-3 cu juniorii de la West Ham United

176
Fotbal / FCSB, o nouă umilinţă în Conference League. 0-3 cu juniorii de la West Ham United - 1-1667547133.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCSB a suferit un nou eşec ruşinos: 0-3 (0-1) cu West Ham United, într-o partidă disputată pe Arena Naţională din Bucureşti, ultima din Grupa B a Europa Conference League la fotbal.

Antrenorul formaţiei britanice, David Moyes, a menajat nu mai puţin de 12 jucători de bază - Lukasz Fabianski, Kurt Zouma, Craig Dawson, Emerson, Thilo Kehrer, Declan Rice, Lucas Paqueta, Maxwel Cornet, Gianluca Scamacca, Michail Antonio, Said Benrahma şi Jarrod Bowen -, astfel că a trimis în teren echipa a doua, în componenţa căreia s-au regăsit mulţi juniori: Oliver Scarles (16 ani), Divin Mubama (18), Freddie Potts (19), Kamarai Swyer (19), Kaelan Casey (18).

Chiar şi în aceste condiţii, West Ham s-a impus fără probleme, prin golurile marcate de Pablo Fornals (min. 40 şi 65), la care s-a adăugat autogolul lui Joyskim Dawa (min. 56).

„Îmi pare rău că ieşim cu capul în pământ din această competiţie. E dezamăgirea mea cea mai mare. Îmi pare rău şi pentru băieţi, pentru că mi-aş fi dorit să terminăm cu fruntea sus.

Urmează un meci de campionat şi cred că acela este cel mai important pentru noi (n.r. - derby-ul cu Rapid)”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul interimar al FCSB-ului, Mihai Pintilii.

FCSB a încheiat astfel o campanie europeană complet ratată, în care a obţinut doar două puncte, ambele cu Anderlecht.

Foto: Facebook / FCSB 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5464 secunde